Inscriere în registru 0 0.00

0-Articole
Impuestos 0.00
Totalizat 0.00
Beyo De Păr Adânc Val Brazilian Țese Păr Pachete Cu Închidere În 3 Păr Uman Pachete Cu Închidere Non-Remy Dantela Parte Gratuit

Beyo De Păr Adânc Val Brazilian Țese Păr Pachete Cu Închidere În 3 Păr Uman Pachete Cu Închidere Non-Remy Dantela Parte Gratuit

RON 171.00
RON 300.00
 

En la tienda.
Suma


versiune=6.1; data=20171206
details_start
details_end
product_Photo_start
product_Photo_end
recommand_start
chanpin_begin
chanpin_end
100% Banii înapoi de garantare pe fiecare element.
1 ) vă Rugăm să ne contactați în termen de 24 de ore de la primirea dvs. de element(e).
2 ) O rambursare, inclusiv P&P va fi pronunțată în cazul în care elementul(s) nu este conform descrierii.
3 ) cererea De rambursare va fi pronunțată odată produs(e) - a fost trimis înapoi în starea inițială.
Vânzătorul Plătește Costul De Retur : Navă Tip Greșit Calitate /Problema/Nu Ca Pentru
Return_Refund_Begin Cumpărător să Plătească costul de transport maritim Vânzător plătească costul de transport maritim Foto furnizate de Schimb disponibile Displace/Inadecvat DA Schimbare de stil sau culoare DA Transport elemente greșit sau culori da da DA problema Calității da da DA Artificiale motiv nu nu nu NU
Return_Refund_End Q : Va vărsare și dezorientat?
O : Vărsare : câteva fire inițială vărsare de noi păr este normal. Mereu am sugera clientului sigiliu bătătură înainte de a instala și periere cu pieptene cu dinti rari. Excesivă va provoca vărsare de bătătură de tăiere sau uscăciune. Vă rugăm să întotdeauna sigila capetele dacă vă tăiați bătătură pentru instalarea și păstrați-l hidratata.
Amestec : de Obicei, parul nostru nu va incurca, deoarece este cuticula intactă păr uman. Cu toate acestea, uscăciune, grăsimea și murdăria build-up, apă sărată sau nu pieptănându de zi cu zi va duce la amestec și vărsare. Vă rugăm să urmați îngrijirea părului instrucțiunile și de a folosi de bun sampon si balsam pentru a spala parul de doua ori pe saptamana. Q : Pot vopsi la alte culoare și de a face alt stil?
A : Da, firele de păr sunt 100% parul uman poate fi vopsit, decolorat si permanent. Cu toate acestea, frecvent vopsit și permed va face rău pe firele de păr, chiar și distruge firele de par. Te rog, nu face asta frecvent Q : de Ce sunt scurte fire de par pe bătătură?
O : atunci Când firele de păr tăiate de la donatori ,este un mănunchi de fire lungi de păr și fără bătătură. O lungime de fire de păr trebuie să fie ori pentru cusut bătătură.De aceea, firele de păr scurte de-o parte. Vă rugăm să dona€™t vă faceți griji despre asta, nu va avea impact păr în căutarea, și nu va influența asupra parului, folosind și de calitate. Q : Este fiecare fir de păr de aceeași lungime?
O : parul Nostru este 100% par uman, de tăiere de la tineri donatori.Ca și propria noastră fire de par,par uman real nu este posibil să crească exact aceeași lungime de fiecare fir. De aceea umane capetele de păr sunt întotdeauna mai subtire decat partea de sus. Vă rugăm să înțeleagă pe deplin și să ia în considerare înainte de plasarea comenzii. Q : Cum de a măsura lungimea parului?
A : Pentru parul ondulat, vă rugăm să-l întindă la drept, apoi face măsurarea. Q : cate pachete am nevoie de un cap?
O : vă recomandăm tuturor clienților noștri să folosească 3-4 pachete pentru un cap plin coase în. Totul depinde de preferințele dumneavoastră și cât de plin și gros vă place părul tău. Vă rugăm să consultați cu hairstylist. Fiecare dintre fascicule de păr cântărește 3.2-3.5 oz. Deoarece extensiile de par nu sunt prelucrate și umplut cu fibre sintetice, ne asigura o calitate de TOP.
customer_shart_end
service_start
service_end
choose_us_start
faq_end

Despre produs

Lungime:
12 & 14 & 16 & Closure 10, 14 & 16 & 18 & Closure 12, 16 & 18 & 20 & Closure 14, 18 & 20 & 22 & Closure 16, 20 & 22 & 24 & Closure 18, 22 & 24 & 26 & Closure 20, 8 8 8 & Closure8, 18 20 20 & Closure16
culoare:
Culoare Naturala
Ambalare:
3 buc Bătătură & 1 pc de Închidere
Păr Uman Tip:
Părului Brazilian
Cel Mai Lung Păr Proporție:
>=5%
Poate Fi Permed:
Da
Prelucrare Chimică:
Acid prelucrare
Material De Calitate:
Non-Remy De Păr
Nume De Brand:
BeYo
Potrivit Moarte Culori:
toate culorile
Textura:
Adânc Val
Cel Mai Lung Păr Proporție:

Propozițiile similare