Inscriere în registru 0 0.00

0-Articole
Impuestos 0.00
Totalizat 0.00
LM358 Respirație Lumina Electronice DIY Distractiv de Producție Kit/ Albastru Lumină Intermitentă Electronice de Producție Kit Ajunul Cadou

LM358 Respirație Lumina Electronice DIY Distractiv de Producție Kit/ Albastru Lumină Intermitentă Electronice de Producție Kit Ajunul Cadou

RON 3.96
 

En la tienda.
Suma


Notă :
Yanwen Economice Poștei de expediere mod de a urmări numărul de noi furnizam doar prezinta piesa în china, în cazul în care parcela plece din china nu există nici o cale mai, dar puteți folosi această cale număr de contact aliexpress servicii pentru Clienți pentru a verifica , sau doar e-mail-ne, vom verifica pentru tine .
Yanwen Economice e-Mail de Aer este foarte ieftin mod de transport maritim , Astfel încât acesta poate dura de 40-60 zile de transport maritim, atunci când vă alegeți mod de transport maritim ,pls accepta pe termen lung de livrare . Sper că puteți înțelege. Multumesc!!!
Ce este o respirație lampa?
Lumină din lumină la întuneric, apoi, treptat, trecerea de la întuneric la lumină, simt ca oamenii sunt de respirație. Utilizate pe scară largă în produsele digitale, computere, audio, auto și alte domenii, a jucat un foarte bun vizuale decorative de efect.
Tensiune de lucru : DC 9 V (DC)
Pachetul Include :
1*un set complet de componente pachet
1* PCB circuit

Despre produs

Nume De Brand:
Heltec De Automatizare
Numărul De Model:
LM358 Respirație Lumina Electronice DIY Distractiv de Producție Kit

Propozițiile similare