Inscriere în registru 0 0.00

0-Articole
Impuestos 0.00
Totalizat 0.00
350mm volan 520 mm Gear Pinion 610mm Regla U Articulațiilor bieletei de direcție se Potrivesc Pentru DIY China Merge de Golf Kart Buggy Karting UTV Piese de Biciclete

350mm volan 520 mm Gear Pinion 610mm Regla U Articulațiilor bieletei de direcție se Potrivesc Pentru DIY China Merge de Golf Kart Buggy Karting UTV Piese de Biciclete

RON 371.96
 

En la tienda.
Suma


350mm volan 540mm Gear Pinion 610mm Regla U Articulațiilor bieletei de direcție se Potrivesc Pentru DIY China Merge de Golf Kart Buggy Karting UTV Piese de Biciclete
Acesta este un set complet sistem de direcție pentru go Kart,coș de golf,UTV Bicicleta Buggy.De asemenea, va cumpăra de-a face vamale de biciclete.
Dacă ai nevoie de alte dimensiuni volanului și a Uneltelor Rafturi,vă rugăm să ne contactați.
Fabrica : Jinling
Model : Go Kart Buggy Părți De Biciclete.
Important :
Vom trimite articolele în 3-9 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată. Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat. La shippig cost nu es nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale. Livrare :
Va vom trimite articole prin express,generale și va dura aproximativ 3 - 9 zile lucratoare
Perioada de livrare ar trebui să înceapă de la data când parcela de stare poate fi urmărit în curierii site-ul respectiv, dar NU include timpul în parcelă fi ridicat de la curier și timpul de prelucrare, nici, inclusiv pe timp de vămuire.
taxe. Despre noi :
Compania noastră în principal vândă diferite tipuri de ATV-uri piese de schimb pentru 50/110/125/150/200/250/500cc atv-uri și quad, avem ATV-uri fabrica Jinling, aprovizionare Jinling ATV JLA-21 B, JLA-931 E, JLA-923 E JLA-925 E etc Toate modelele piese OEM.
Contactați-ne :
Dacă aveți orice întrebări,bine ati venit la e-mail/vorbim noi. Vom răspunde la toate întrebările și rezolva orice probleme cât mai repede posibil.Ne pasă de clienții noștri evaluate, și va încerca mereu să te ajute. Deci, dacă aveți orice probleme, vă rugăm să ne contactați. Feedback-ul :
Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii. Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Despre produs

Numele Modelului:
35-52-61
Nume De Brand:
JLMOTO
Articol Diametru:
32cm
Înălțime Element:
27cm
Tip De Material:
Oțel
Caracteristici Speciale:
STEEERING SISTEM
Articol Greutate:
5.9kg
Lățime Produs:
47cm
Element De Lungime:
65cm
SE POTRIVESC ATV NUMELE:
chinez go kart,mini utv,diy cărucior de Golf kart
ATV MODEL:
320 mm sistem de direcție
ATV-URI PIESE DE NUME:
du-te kart utv buggy piese

Propozițiile similare