Inscriere în registru 0 0.00

0-Articole
Impuestos 0.00
Totalizat 0.00
1bucată 15mm Carb Carburator 43cc 47cc 49cc 2 Timpi Mini-Elicoptere, Atv-uri, Biciclete de Buzunar Biciclete, Atv-uri, Stand-up Scutere, Biciclete Murdărie

1bucată 15mm Carb Carburator 43cc 47cc 49cc 2 Timpi Mini-Elicoptere, Atv-uri, Biciclete de Buzunar Biciclete, Atv-uri, Stand-up Scutere, Biciclete Murdărie

RON 33.00
RON 38.36
 

En la tienda.
Suma


De Brand Nou 43cc 47cc 49cc motor de 50cc in 2 Timpi Carburator.
Pentru Pocket Bike, Atv-uri, Stand-up Scutere, Biciclete Murdărie, Mini-Elicoptere.
Venturi Partea de Deschidere : 15mm
Bolt Hole Spacing : 31mm
Aer Combustibil Amestec De Ajustare.
Viteză Redusă De Ajustare.
Se potrivește aproape toate Branduri din China.
Vă rugăm să verificați de măsurare înainte de a cumpăra.
Pachetul Inclus : 1 x Carb
1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO) 2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății. 3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare. 4. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. 5. Timp de livrare : Dragi prieteni, s-ar putea întâlni unele confuz atunci când vă alegeți metoda de transport maritim, vă rugăm să rețineți de mai jos :
Pentru toți prietenii :
1). China post Obișnuit Pachet Mic Plus este Aliexpress e propriul mod de transport maritim, nu este nici o urmărire informații.
2). Pentru
3). Atunci când vei ajunge coletul, vă rugăm să confirmați primirea și să ne dea 5 stele de feedback.
4). Dacă nu ajunge coletul aproape promis de timp, vă rugăm să ne cere pentru a prelungi timpul de livrare. De 60 de zile, putem promis returna banii. sperăm încredere unul în celălalt.
Pentru prieteni ruși :
1). Vă rugăm să oferi receptor e plin de numele real, atunci când plasați comanda.pentru că nu se poate obține parcelă din cauza vamale. dacă este așa, noi nu suntem responsabili pentru tine.
2). Am expediat coletul prin metoda noastra de transport, este mai rapid decât China post Obișnuit Pachet Mic Plus.
procesul de transport maritim 1. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de identificare, specifice motiv pentru a reveni. 2. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT. Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe aliexpress! Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră. Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

Despre produs

Extern De Certificare De Testare:
CCC
Caracteristici Speciale:
carb carburator
Înălțime Element:
7cm
Articol Diametru:
7cm
Lățime Produs:
8cm
Tip De Material:
Metal
Tip De Element:
Carburator
Numele Modelului:
Carburator
Nume De Brand:
COCHETOP
Articol Greutate:
0.15kg

Propozițiile similare