Inscriere în registru 0 0.00

0-Articole
Impuestos 0.00
Totalizat 0.00
1Pack Brand Nou Carburator Carb pentru Zama C1U-K52/C1U-K47 se potriveste Pentru Echo GT2000 GT2100 SRM2100 Șir Transport Gratuit

1Pack Brand Nou Carburator Carb pentru Zama C1U-K52/C1U-K47 se potriveste Pentru Echo GT2000 GT2100 SRM2100 Șir Transport Gratuit

RON 43.00
RON 50.68
 

En la tienda.
Suma

Notă : vă Rugăm să verificați modelul și compara cu element de imagine înainte de a cumpăra
Instalare profesională recomanda
Carburator Carb pentru Zama C1 U-K52/C1 U-K47 se potriveste Pentru Echo GT2000 GT2100 SRM2100
De Brand Nou!!!
Caietul de sarcini :
Tip : Carburator
Zama : C1 U-K52 / C1 U-K47
Pentru Echo : 12520013312
Cantitate : 1 bucată
Material : Metal
Dimensiune : Ca imagine a arătat
Pachet Dimensiuni : 9.5 cm x 8cm x 7cm
Se potriveste Pentru Echo GT2000 GT2100 SRM2100 Șir Trimmere
Înaltă urmatoru
O mare de înlocuire
Pachetul inclus :
1 x Carburator se potriveste Pentru Echo GT2000 GT2100 SRM2100
1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO) 2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății. 3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare. 4. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. 5. Timp de livrare : Dragi prieteni, s-ar putea întâlni unele confuz atunci când vă alegeți metoda de transport maritim, vă rugăm să rețineți de mai jos :
Pentru toți prietenii :
1). China post Obișnuit Pachet Mic Plus este Aliexpress e propriul mod de transport maritim, nu este nici o urmărire informații.
2). Pentru
3). Atunci când vei ajunge coletul, vă rugăm să confirmați primirea și să ne dea 5 stele de feedback.
4). Dacă nu ajunge coletul aproape promis de timp, vă rugăm să ne cere pentru a prelungi timpul de livrare. De 60 de zile, putem promis returna banii. sperăm încredere unul în celălalt.
Pentru prieteni ruși :
1). Vă rugăm să oferi receptor e plin de numele real, atunci când plasați comanda.pentru că nu se poate obține parcelă din cauza vamale. dacă este așa, noi nu suntem responsabili pentru tine.
2). Am expediat coletul prin metoda noastra de transport, este mai rapid decât China post Obișnuit Pachet Mic Plus.
procesul de transport maritim 1. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de identificare, specifice motiv pentru a reveni. 2. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT. Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe aliexpress! Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră. Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

Despre produs

Caracteristici Speciale:
Bine Carburatorul
Extern De Certificare De Testare:
CCC
Nume De Brand:
COCHETOP
Tip De Element:
Carburator
Tip De Material:
Metal
Articol Greutate:
0.2g
Numele Modelului:
Carburator
Înălțime Element:
5cm
Articol Diametru:
1.6cm
Lățime Produs:
6.8cm

Propozițiile similare