Inscriere în registru 0 0.00

0-Articole
Impuestos 0.00
Totalizat 0.00
2 Butoane Telecomanda Cheie Auto Shell pentru Vauxhall Opel Astra, Zafira, Omega, Vectra Nici un Chip Netăiat Lama Cheie de Mașină Caz Flip Fob Masina Acoperi

2 Butoane Telecomanda Cheie Auto Shell pentru Vauxhall Opel Astra, Zafira, Omega, Vectra Nici un Chip Netăiat Lama Cheie de Mașină Caz Flip Fob Masina Acoperi

RON 6.00
RON 6.60
 

En la tienda.
Suma

dolari /metru
Caietul de sarcini :
100% De Brand Nou
Material : ABS
Culoare : Negru
Size Like imaginea arată
Caracteristici :
Ușor de folosit, durabil, cheia caz, doar
Cel mai bine pentru a înlocui uzate sau rupte chei
Nu include electronic, chips-uri, lama
Montarea :
Se potrivesc pentru Vauxhall Opel Astra
Pachetul include : 1 x cheie de caz
1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO) 2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății. 3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare. 4. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. 5. Timp de livrare : Dragi prieteni, s-ar putea întâlni unele confuz atunci când vă alegeți metoda de transport maritim, vă rugăm să rețineți de mai jos :
Pentru toți prietenii :
1). China post Obișnuit Pachet Mic Plus este Aliexpress e propriul mod de transport maritim, nu este nici o urmărire informații.
2). Pentru
3). Atunci când vei ajunge coletul, vă rugăm să confirmați primirea și să ne dea 5 stele de feedback.
4). Dacă nu ajunge coletul aproape promis de timp, vă rugăm să ne cere pentru a prelungi timpul de livrare. De 60 de zile, putem promis returna banii. sperăm încredere unul în celălalt.
Pentru prieteni ruși :
1). Vă rugăm să oferi receptor e plin de numele real, atunci când plasați comanda.pentru că nu se poate obține parcelă din cauza vamale. dacă este așa, noi nu suntem responsabili pentru tine.
2). Am expediat coletul prin metoda noastra de transport, este mai rapid decât China post Obișnuit Pachet Mic Plus.
procesul de transport maritim 1. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de identificare, specifice motiv pentru a reveni. 2. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT. Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe aliexpress! Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră. Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

Despre produs

Tip De Material:
Plastic
Nume De Brand:
COCHETOP

Propozițiile similare