Inscriere în registru 0 0.00

0-Articole
Impuestos 0.00
Totalizat 0.00
OkeyTech Auto-Styling Înlocuire de la Distanță Cheie Flip Shell Caz Acoperire 2+1 3 Butoane Pentru pentru MERCEDES BENZ C E S ML Accesorii Auto

OkeyTech Auto-Styling Înlocuire de la Distanță Cheie Flip Shell Caz Acoperire 2+1 3 Butoane Pentru pentru MERCEDES BENZ C E S ML Accesorii Auto

RON 16.00
 

En la tienda.
Suma


Caietul de sarcini : Logo : Nu Tip : Cheie Auto Shell Pentru Benz Greutate : 40g Material : ABS+Metal Culoare : Negru Butoane : 3 Buton nu putem oferi masina logo-ul autocolant.

Aplicație : asigurați-vă că cheia de la mașină este la fel ca produsul nostru.

Caracteristici : 100% de Brand Nou și de Înaltă Calitate! Cel mai bun înlocuitor pentru rupt sau uzat tastele,sau mare pentru o cheie suplimentare. Caz-cheie și cheia lama numai. Nu electronice interne. Ia lama taie de lăcătuș locale/dealer. Doar taie cheie lama,ia internă electronică(includ sistem de imobilizare/transponder) de la telecomanda originală și puneți-le la cheia noastră de coajă,apoi sunteți gata! Nu este nevoie de nici o programare. Notificare :
1.Articolul este doar un gol cheie shell, care este, fără PCB bord și în interiorul bateriei.
2.Toate imaginile sunt fotografii reale, care sunt luate de către noi înșine. Vă rugăm să verificați cheia shell pentru a asigurați-vă că este la fel ca produsul nostru.
3. Cheia lama este netăiat lama, puteți du-te la locale lăcătuș magazin să-l taie. Apoi scoate placi electronice și chip și bateria de la propria cheie originală și a pus-o în cheia noastră de coajă, apoi puteți să-l utilizați.
1 x Cheie auto Shell
1.- Garanție de un an.
2.- Dacă elementul este defect la primire, poti cere la schimb una nouă, în termen de 7 zile de la data primirii (Cumpărător ar trebui să se întoarcă tot original si nedeteriorate elemente sub re-stare vandabile).
3.- Putem furniza gratuit servicii de reparatii termen de un an de la cumpărare. Pentru prima lună, vom plăti o modalitate de costul de transport maritim( de la noi pentru locația dvs.); După 1 lună de la cumpărare, cumpărătorul trebuie să plătească două moduri de costul de transport maritim.
4.- După ce vom primi produsele returnate, va vom trimite înlocuite de cele în regim de urgență.
5.- Garanția nu se extinde la orice produse care sunt deteriorate fizic sau sub egida onu-condiții normale de funcționare ca urmare a utilizării necorespunzătoare sau montarea necorespunzătoare pe părți.
1.- Feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea noastră, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. Multumesc mult pentru timpul acordat.
2.- Vom pleca la fel de feedback după feedback-ul dumneavoastră pozitiv.
3.- Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi un feedback neutru sau negativ, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele.

Despre produs

Numărul de Butoane:
3 Butoane
Schimb Numărul Parte:
MB-KS12
Tip De Material:
ABS,Metal Blade
Altă Parte Numărul:
cheie pentru Benz
R/C Funcție:
Cu
Personalizare:
Da
Țara/Regiunea de Mașină Fabricarea:
China
Nume De Brand:
OkeyTech
Numarul Parte:
pentru Benz cheie shell
Numele:
cheie auto shell
logo-ul:
No
Tip De Material:
De bună calitate
speciale:
Cazul gol Pentru mercedes-Cheie Shell
Tip:
pentru mercedes-cheie shell
Butoane:
3 Butoane
Se potrivesc:
Pentru Mercedes-Cheie
culoare:
Negru
cheie auto:
Pentru MERCEDES BENZ C E ML S
timpul de livrare:
1-3 zile

Propozițiile similare