Inscriere în registru 0 0.00

0-Articole
Impuestos 0.00
Totalizat 0.00
Nava din statele UNITE ale americii 80mm Rare Clar din Asia de Cuarț feng shui minge Minge de Cristal Sfera de Moda masa Decor de Masă Noroc Mingea Transport Gratuit

Nava din statele UNITE ale americii 80mm Rare Clar din Asia de Cuarț feng shui minge Minge de Cristal Sfera de Moda masa Decor de Masă Noroc Mingea Transport Gratuit

RON 71.92
 

En la tienda.
Suma


E CO. Ltd situat în crystal city de Pu Jiang, înființată în 2003, angajat pentru a produce de înaltă calitate de cristal meserii, cum ar fi diamante de cristal, Feng Shui glob de cristal, trofeu personalizat, prespapier, 3 D gravat cristal, vaze, ornamente suspendate etc.
Vom aborda toate preocupările și bun venit pentru a vizita!
Element : k9 Cristal Sferă de Sticlă
dimensiune : Diametru 80mm
Culoare : Alb Clar
Material : k9 cristal
Ambalaj : cutie de cadou pachet
(D arse la diferite monitoare și pixel, nu a exclus diferenta de culoare; Culoare în natură prevalează, sper clienții înțelegere!)
Avem, de asemenea, orice orther bile de culoare
Despre Transport : 1,atunci Când face plata, pls vă rugăm să oferim detalii adresa,cod postal,persoana de contact,Tel., pentru ca curierul sa te gasesc! 2,data de Livrare, de obicei, în 7-30 zile. Mereu ne trimite mărfuri prin China Post Air Mail . Se va lua de 15-60 zile, depinde de țara în care locuiți în. Ps : Dacă timpul este urgent,am putea trimite EMS,DHL,UPS,TNT,FEDEX și etc,Dar clienții trebuie să plătească un cost suplimentar. 3,În scopul de a se asigura că primiți comanda cu duty-free sau un mult mai mic valoare de impozitare la import, Noi va declara ca un "Cadou" sau un pic de bani.Noi nu suporta orice taxe vamale sau fiscale. Despre Feedback-ul : 1,atunci Când primiți bunuri,Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să dați "Feedback Pozitiv" și "5 Stele Perfecte" pentru noi.De asemenea, vom face același lucru pentru tine. Mulțumesc în avans. 2,atunci Când primiți bunuri,Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ne contactați și să ne dea o oportunitate de a ajuta. Vă mulțumesc!

Despre produs

Tema:
Mascota
Material:
Cristal
Stil:
Cu Feng Shui
is_customized:
Yes

Propozițiile similare