Inscriere în registru 0 0.00

0-Articole
Impuestos 0.00
Totalizat 0.00
ESP8266 ESP-12E UART WIFI Wireless Shield Consiliul de Dezvoltare Module Pentru Arduino UNO R3 Mega 3.3 V Suport TTL UAR Stivuire Design

ESP8266 ESP-12E UART WIFI Wireless Shield Consiliul de Dezvoltare Module Pentru Arduino UNO R3 Mega 3.3 V Suport TTL UAR Stivuire Design

RON 20.00
RON 21.52
 

En la tienda.
Suma

1. Pin Standard de interfață pentru a realiza compatibilitatea completă cu pas pentru Arduino Uno, Mega și așa mai departe. (Cu excepția cazului în care dimensiunea standard pentru arduino, cum ar fi Nano, Mini)
2. Alimentare de 3.3 V, folosind avansat cip (cu extinderea oficial bord cip de putere CC3000 fel), deci 3.3 V pentru placa Arduino prevăzute mai precis, astfel încât ESP8266 ca oficial cc3000 chip lucreze în mod normal, nu există nici o diferență.
3. Aceasta duce la un modul Wi Fi alimentare / servicii de interfață pentru a facilita dezvoltatorilor de a extinde puterea de aprovizionare și întreținere.
4. La bord ESP8266-12 stabil industriale clasa serial modul Wi Fi, folosind o sporită PCB antena, semnal mai bun.
5. Puteți comuta rapid comutator DIP ESP8266-12 industriale clasa Wi Fi stabil modul de funcționare (cum ar fi modul de operare și modul de upgrade) modul, serial integrat cip, rapid intermitent firmware-ul.
6. Built-in de 5 V la 3.3 V TTL convertor de nivel pentru a preveni înaltă presiune pentru Arduino TTL nivel de modulul Wi Fi daune.
7. La bord ESP8266-12 stabil industriale clasa a modul Wi Fi cu un scut de metal, imunitate la interferențe.
8. La bord ESP8266-12 standard pitch duce la un grajd industriale clasa Wi Fi module toate interfețele, permițându-le dezvoltatorilor să dezvolte cu ușurință adânc.
9. Utilizarea design pot fi stivuite, se poate continua să se acumuleze mai presus de celelalte module, ușor de utilizat.
10. La bord patru LED-uri indică starea de ESP8266, și anume PWR, DFU, AP, STA Pachetul Inclus :
1 BUC*ESP-12 E ESP8266 UART TTL Wireless WIFI Shield pentru Arduino UNO R3
Dragi prieteni, în cazul în care comanda mai mult de 5 dolari, Aliexpress nu ne va permite trimite pachetul de nu sunt disponibile informații de urmărire de transport maritim metodă (cum ar fi China Post Obișnuit Pachet Mic Plus, 4 PX Singapore Post, OM Pro). Deci, vă rog, alegeți China Post Air Mail/Ali Express Standard de Transport maritim în cazul în care comanda mai mult de 5 dolari. Sau pls split comanda dumneavoastră, puteți trimite mai mult de 2 comenzi, asigurați-vă că fiecare comandă mai puțin de 5 dolari pentru a asigurați-vă că fiecare comandă mai puțin de 5 dolari, Rusia mai puțin de 2 dolari. Vă rugăm să alegeți China Post Air Mail/Ali Express Standard de Transport maritim, dacă doriți un complet de urmărire informații. Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră!
Dragă prietene, Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.Multumesc pentru suport!

Despre produs

DIY Consumabile:
Electrice
is_customized:
Yes
Nume De Brand:
diymore
Numărul De Model:
ESP8266 ESP-12E

Propozițiile similare