Inscriere în registru 0 0.00

0-Articole
Impuestos 0.00
Totalizat 0.00
Joc Arcade de Numerar Acces Monedă Ușa Gol Jamma MAME Pinball Sisteme de Arcade Coin Acceptor de Monede Selector Monedă Mech

Joc Arcade de Numerar Acces Monedă Ușa Gol Jamma MAME Pinball Sisteme de Arcade Coin Acceptor de Monede Selector Monedă Mech

RON 51.96
 

En la tienda.
Suma


Joc Arcade de Numerar Acces Monedă Ușa Gol Jamma MAME pinball Sisteme de Arcade Coin Acceptor de Monede Selector Monedă Mech, se poate utiliza de zinc cam de blocare direct
Joc Arcade monede ușă, acceptoare de Monede si de blocare vândut separat.
Monedă mică ușă potrivite pentru moneda de referință și monedă plăci. Fabricat din oțel cu hammerite termina. "Moneda"-introduceți pot fi schimbate de la partea din spate a ușii. Caracteristici : Permite accesul ușor la cabinet, cutie, etc. Robust turnat cadru de aluminiu pentru monede selector Fiecare ușă include rama de asamblare, ca în figură. Robust-o singură bucată turnat cadru metalic Iron oțel material, suficient de puternic pentru cele mai multe Industria de cabinet standard de dimensiuni de montaj Poate fi folosit ca o cutie de numerar ușa de acces în colaborare cu plastic cutie de bani de Blocare și cheie se vinde separat. Produse pictate manual, pot conține unele defecte pe suprafață, dar puteți folosi în mod normal. Dacă te deranjează acest lucru, pls nu cumpara. Dimensiuni :
Această Listare, Inclusiv :
Una buc monedă arcade usa
( Produse pictate manual, pot conține unele defecte pe suprafață, dar puteți folosi în mod normal. Dacă te deranjează acest lucru, pls nu cumpara. )
Puteți, de asemenea nevoie de nostru de zinc cam de blocare : ()
Transport
Ali Express de Transport maritim este un oficial de servicii logistice oferite de Alibaba furnizor de logistică "Cai Niao". Acest serviciu acoperă transportul de la China la nivel mondial.
Ali Express de Transport maritim poate ajuta să urmăriți pachet tot drumul de la expediere până la livrare.
După ce ați plasat o comandă, Ali Express Transport vor să colecteze mărfurile de la noi în primul rând, și dispeceratul pentru o companie de transport. Ali Express pot asigurați-vă că pachetul este de transport maritim în timp și să ofere cu end-to-end de urmărire. Și puteți vizualiza informațiile de urmărire în pagina cu detaliile comenzii, astfel încât să puteți urmări pachetul dvs. ori de câte ori și oriunde doriți. Dacă pachetul a pierdut în timpul transportului, Ali Express va ajuta găsi sau de restituire direct la tine.
Dacă selectați " Aliexpress Standard Shipping ", Cai Niao va dispeceratul pentru companiile de transport Singapore post, OMNIVA-Estonia Post, Correos, : serviciile de Finlanda, etc, toate aceste companii de transport speciale par avion liniile de mult de livrare mai rapid decât în mod normal airmails( sosesc cele mai multe țări în 3 săptămâni ), mai de încredere, care poate oferi o mai bună de vămuire .
Dacă selectați " Ali Express Premium de Transport ", Cai Niao va dispeceratul pentru companiile de transport maritim, cum ar fi HK DHL, PONEI, etc, Timp Estimat de Livrare sunt de 3-10 zile lucrătoare . Dar unele țări trebuie să plătească pentru taxele vamale sau taxele.
Noi, de obicei, o valoare mai mică de produs pentru ușor de vămuire , dacă te superi sau au nevoie de valoarea reală, vă rugăm să ne informați. Cumparatorul este responsabil pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele.
Notă : nu ezitați să ne contactați dacă orice probleme în timpul de livrare, suntem bucuroși să rezolve pentru tine.
***Vă rugăm să asigurați-vă că receptorul este numele complet și numărul de contact este corectă pentru o mai bună livrare. Mulțumesc!*** Garanție Și Întreținere
Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 15 zile de la primirea produsului . Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.
Oferim, de asemenea, de 3 luni gratuite de întreținere. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.

Despre produs

Varsta:
>8 Ani
is_customized:
Yes
Numărul De Model:
Moneda usa
Tip:
Moneda usa

Propozițiile similare