Inscriere în registru 0 0.00

0-Articole
Impuestos 0.00
Totalizat 0.00
EM2271 0~2.0 mm Digital Mini-Grosimea stratului de Acoperire cu Ecartament Mașină de Film de Vopsea Zinc Grosimea Metru Grosime a Vopselei tester Grosime Ecartament

EM2271 0~2.0 mm Digital Mini-Grosimea stratului de Acoperire cu Ecartament Mașină de Film de Vopsea Zinc Grosimea Metru Grosime a Vopselei tester Grosime Ecartament

RON 51.00
RON 68.44
 

En la tienda.
Suma


4 de Fiecare dată în măsurarea diferitelor obiecte materiale,trebuie să fie calibrat, deoarece câmpul magnetic generat de diferite materiale este diferit
Caracteristici :
Portabil, rapid parte.
Micro consumul de energie.
Compact și frumos.
Caietul de sarcini :
Interval de masurare : 0.0 mm 2.0 mm, 0 mil - 80 mil
Precizie : 2% ± 0,1 mm, sau 2% citire ± lectură ± 4 mil
Notă : precizia este în 23 ° c ± 5 ℃, umiditate relativă a aerului de maximum 75% (de a asigura, în mediu de lucru)
Rezoluție : 0,1 mm / 1 mil
Baterie : 3 v celule buton (fara baterie)
Dimensiune : 6.9 X3.8 X2cm/2.72"X1.5"X0.79"
Note :
1. Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare, care este afisat pe poze. Vă mulțumesc!
2. Te rog, iartă-1 cm/0.39"-3 cm/1.18" măsurarea abaterii datorită măsurare manual.
3. Foarte bine ati venit la contact dragul nostru personalului de serviciu clienți dacă doriți să știți mai multe despre produsele noastre!
4. De fiecare dată în măsurarea diferitelor obiecte materiale,trebuie să fie calibrat, deoarece câmpul magnetic generat de diferite materiale este diferit
1 X Grosime Ecartament Tester
1 X Manual De Limba Engleză
5 X Calibrarea Foi
1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)
2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.
3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.
4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.
5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timp de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.
6. Dacă nu ați primit comanda după 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmări comanda dumneavoastră și de a lua înapoi la tine asap. Scopul nostru este satisfactia clientului!
7. Timp De Livrare :
1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data primirii. În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE la tine. NU există EXCEPȚII!
Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.
2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii.
3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.
4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.
1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.
2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O
GARANȚIE EXPIRAT.
Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe aliexpress!
Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important. Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem efectua până satisfactia dumneavoastra.

Despre produs

culoare:
Rus manual, manual de limba engleză
Nume De Brand:
VKTECH
Cu Iluminare Din Spate Sau Nu:
No
Numărul De Model:
Vopsea Grosime Tester
culoare:
Albastru
Gama De Măsurare:
0.0 mm 2.0 mm, 0 mil - 80 mil
Precizie:
2%, plus sau minus 0,1 mm
Baterie:
3 v celule buton (fara baterie)
Dimensiune:
6.9 X3.8 X2cm/2.72X1.5X0.79
Rezoluție:
0,1 mm/1 mil
Tip:
gauges grosimea

Propozițiile similare