Inscriere în registru 0 0.00

0-Articole
Impuestos 0.00
Totalizat 0.00
1 buc Câine de Desene animate Formă de Protecție a Copiilor de Blocare Ușa Dulapului cu Sertare Frigider Toaletă Copil Copil Copil de Plastic de Siguranță de Blocare

1 buc Câine de Desene animate Formă de Protecție a Copiilor de Blocare Ușa Dulapului cu Sertare Frigider Toaletă Copil Copil Copil de Plastic de Siguranță de Blocare

RON 3.00
RON 4.40
 

En la tienda.
Suma


DIMENSIUNE : 6*6 cm
Metoda De Plată
Putem accepta Visa/Master Card,Money Bookers, Western Union, Transfer Bancar etc.
Vă rugăm să efectuați plata în termen de 7 zile după ce ați făcut comanda .
Termenii De Livrare
Economică, logistică, inclusiv Serviciul Standard este Yanwen Economice Air Mail , Sun You Economice Air Mail , China Post Obișnuit Pachet Mic Plus,
Standard de logistică, inclusiv China Post Aer Înregistrat Mail , e Packet ,
În regim de urgență Serviciul este EMS și DHL.
Am expediat de luni până sâmbătă, cu excepția sărbătorilor legale. Vă rugăm să ne trimiteți un e-mail inainte de a comanda fiind expediate dacă doriți să schimbați adresa de livrare.
Economice logistica este foarte ieftin, dar este nevoie de aproximativ 30 până la 60 de zile lucrătoare. Nu act de faptul că acest Serviciu NU poate fi urmărită.
Standard logistica nevoie de aproximativ 35 de zile .Nu act de faptul că acest Serviciu este urmărită.
Accelerate de Serviciu durează aproximativ 10 până la 15 zile lucrătoare. Este urmărită de către țara dumneavoastră post office-ul Sau China EMS-ul.
Timpul de expediere în timpul Sezonului de Vacanta (Craciun, Anul Nou Chinezesc etc) ar putea fi mai mult decât de obicei timp. Ambele vă Rugăm să adăugați un alt 5 la 10 zile după o întârziere.
Se întoarce la Termen
Dacă ați primit un produs defect, clientul are până la 7 zile de la data primirii cererii de restituire sau de schimb pentru unul nou.
Dacă ați primit un element greșit, Elementele trebuie să fie returnate în original și neutilizate condiții și trebuie să fie, de asemenea, în cutia originală și de ambalare.
Noi nu permit rambursări sau schimburi din cauza de modificare a mintii. Nu citeste tot descrierii furnizate ca un ghid înainte de a licita. În timp ce fiecare pas are atunci pare a se asigura că plecăm articolul corect, nu va fi o ocazie atunci când primiți elementele care sunt compania de descriere. În această situație, vă rugăm să contactați-ne imediat, astfel încât să Putem remedia situația. Satisfactia dumneavoastra este important pentru noi și apreciem afacerea Ta.
Despre Noi
După 4 ani de succes împușcat pe Aliexpress, am decis să ne nirvana. Suntem în prezent de specialitate în Femei și Copii Moda si consumabile de uz Casnic.Am valoarea fiecărui client, precum și client angro. Depozitul nostru este situat în Pujiang, mall, piață de mărfuri în China. Oferim clientilor nostri cele mai competitive în comparație cu prețurile cu amănuntul pentru similar sau identic produse.Noi nu oferă nativ vorbitoare de servicii pentru clienți în limba engleză, franceză și Chineză.
Nu ezitați să ne contactați în orice moment, înainte și după achiziție. Ne-am angajat la 100% satisfacție a clienților. Ne-am întors angajamentul nostru cu servicii superbe, 100% banii înapoi și o garanție de satisfacție.
Licita Cu Incredere!

Despre produs

Nume De Brand:
DesertCreations
Model:
Desene animate
Magnetic Stil Autocolant:
Animale
Autocolant Tip:
Magnetice, Autocolant
Dimensiune Foaie:
S
Numărul De Model:
FF250X0002307
Caietul de sarcini:
Single-piece Package
Tip:
Magneti De Frigider

Propozițiile similare