Inscriere în registru 0 0.00

0-Articole
Impuestos 0.00
Totalizat 0.00
2017 rolă de Pescuit reparație DIY 8*5 mm șurub bolt hole tambur pluta baitcasting pescuit roata se ocupe de reorganizare modificat mâner

2017 rolă de Pescuit reparație DIY 8*5 mm șurub bolt hole tambur pluta baitcasting pescuit roata se ocupe de reorganizare modificat mâner

RON 30.00
RON 39.40
 

En la tienda.
Suma


Veți obține imaginea de mai sus arată trei tipuri de role părți (de fixare piuliță,anti-cerc neted și piuliță de strângere), inclusiv o bucată de brandly noua rola se ocupe de ceea ce a făcut de-un aliaj de Aluminiu ,fiecare fel veți obține o bucată de tambur se ocupe de modificarea de reparare sau reamenajare.
Folosind gama : baitcasting reel tambur tambur. pluta tambur
vă rugăm să vă verificați tambur original se ocupe de centrul de șurub bolt hole dimensiune,toate rolă de pescuit se ocupă vândute în magazinul nostru sunt potrivite pentru cei roată role, care se ocupa de centrul de șurub bolt hole dimensiunea de 8mm*5mm (dacă tambur mâner șurub gaura un pic mai mare decât 8*5mm, de asemenea, pot fi utilizate, vă rugăm să rețineți noi, va vom trimite mai mult de o bucată de anti-netedă, cerc)
poate că va lua în considerare ce aproape acelasi model, le vinde cu asa pret diferit
1. lungime completă este diferit(de argint 10.18 cm,de culoare albastru și roșu 11.2 cm)
2.material de aliaj de prelucrare de suprafață manopera este diferit (de argint 26.5 g, de culoare albastru și roșu de 27,7 g)
dacă comanda, vă rugăm să rețineți ne-ai nevoie de stângaci sau dreptaci.
-dacă vrei ridicata (cumpara mai multe bucati) de la noi și nu știu cum să facă non-ordin de plată, vă rugăm să urmați acești pași Plasarea unei non-ordin de plată pe Aliexpress este rapidă și simplă. 1) a Găsi elementele pe care doriți 2) Adăugați-le in Cosul de cumparaturi 3) Introduceți obligatoriu datele personale necesare 4) analizează și transmite ordinul 5) Așteaptă vânzător modifica/ajusta prețul pentru cumpărător 6) în cele din Urmă, face o plată valabilă, dacă puteți accepta vânzător este nou citat - vom ajusta prețul pentru cumpărător în termen de 2 zile lucrătoare pentru en-gros non-ordin de plată -Pentru cei obișnuiți non-ordin de plată (nu pentru en-gros), de obicei, vom ignora-le(ne ține strict un termen rezonabil de supraviețuire rata profitului), daca 2 zile lucrătoare încă nici o ajustare a prețului, cumpărătorul poate fie să facă o plată sau de a anula pentru ca el/ea place.
Din motive de securitate , vom accepta Aliexpress Escrow -vă Rugăm să ne lăsați un mesaj sau o notă odată ce vă decideți să cumpărați produsele noastre pentru a verifica dacă avem stoc sau nu inainte de a plasa comanda, de obicei 99% avem stoc. -vom răspunde la cumpărător în termen de 12 de ore. -vă rugăm să asigurați-valide de plată, în termen de 3 zile
- Coletul va fi expediat în termen de 3 zile lucrătoare după plata. -Valoarea comenzii suma de mai sus 5 ne vom folosi de repede înregistrate toate e-mail de metoda de transport cu număr de urmărire pentru livrare de colete, cum ar fi China Post Înregistrate Toate Mail, Aliexpress Standard de Transport, E-pachete, Linie Specială-YW, Singapore Post, : serviciile de Finlanda, etc. -De obicei este nevoie de aproximativ 15-25days pentru colete de sosire, dacă se întâlnească cu forță majoră factori cum ar fi vremea rea, sărbătoare națională, sezonul de promovare, etc, acesta va avea nevoie de mai multe zile, dacă parcela de sosire expira 60days am promisiunea pe deplin returna.
•Când cumpărătorul a primit pachetul, vă rugăm să verificați cu atenție înainte de a semna chitanța. Vă rugăm să refuze să accepte, dacă veți găsi ambalaj deteriorat sau deschidere •Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele, vă rugăm să ne contactați •Dacă ați primit un produs deteriorat, vă rugăm să furnizați fotografii de control și verificare, suntem siguri că ne va da un răspuns satisfăcător. •dacă ați găsit coletelor conținând mărfuri nu este pentru articol, vă rugăm să ne trimiteți bunuri poza cu greutate de imagine pentru investigația noastră.

Despre produs

Mod De Utilizare:
Mâna Stângă, Mâna Dreaptă
Poziția:
Ocean Barca De Pescuit
Momeli De Tip:
Fals Momeala
Metoda De Pescuit:
Bait Casting
Role De Pescuit Tip:
Exprimate Tambur Roata
Locul de Origine:
China
Textura de material:
Din Aliaj De Aluminiu
Greutate:
27g

Propozițiile similare