Inscriere în registru 0 0.00

0-Articole
Impuestos 0.00
Totalizat 0.00
Livrare gratuita câine de companie crăciun pantofi cald iarna pantofi pentru animale de Companie câine Câine Chihuahua Cizme Catelus Pantofi Pentru Câini Mici Dimensiuni 1-5

Livrare gratuita câine de companie crăciun pantofi cald iarna pantofi pentru animale de Companie câine Câine Chihuahua Cizme Catelus Pantofi Pentru Câini Mici Dimensiuni 1-5

RON 15.00
RON 15.40
 

En la tienda.
Suma


Livrare gratuita vânzare fierbinte și cel mai popular noua Fantezie Rochie de până animale de Companie Câine Chihuahua Cizme Catelus Pantofi Pentru Câini Mici Dimensiuni 1-5
culoare : Roz, Maro
Materia l : pânză
dimensiune : 1 2 3 4 5
Dacă cumpărătorul doriți să utilizați mai rapid metoda de transport maritim, cum ar fi EMS, DHL, etc, vă rugăm să comunice cu noi despre creșterea transport.
Instrucțiuni : timpul De expediere este depinde cumpărătorului de vămuire timp sau de Forță Majoră. Dacă cumpărătorul nu primește mărfurile într-o lungă perioadă de timp, sperăm cumpărătorul poate contacta vamale sau oficiul poștal local, în scopul de a obține bunuri în curând.
După-vânzare de servicii :
Vom verifica calitatea mărfurilor înainte de expediere. Dacă există unele probleme neașteptate întâmpla, sperăm să rezolve problemele cu cumpărătorul prin prietenos moduri, după cum urmează :
1 Dacă este o problemă de calitate, cumpărătorul poate depune susțin în termen de 15zile de la primirea mărfurilor, cumpărătorul trebuie să furnizeze fotografii sau clipuri video și alte dovezi pentru vânzător pentru a identifica.
2-a făcut Om deteriorat, cumpărătorii își asume întreaga responsabilitate.
3 Produs de calitate program de procesare :
1). Cumpărătorului de a returna bunurile noi și responsabil pentru costurile de returnare; după ce vom primi marfa ,va vom trimite un produs nou la cumpărător și să plătească pentru a retrimite costul de transport maritim.
2). Dacă mărfurile (prețul total, inclusiv de transport maritim este mai mică decât 10 USD) are probleme de calitate, vom retrimite un produs nou cumpărător în următoarea ordine; dacă cumpărătorul nu intenționează să facă o nouă ordine în apropiere de termen, cumpărătorul poate plăti retrimite costul de transport maritim și cere pentru a retrimite un produs nou.
Feedback-ul :
1 depindem de satisfacție al clienților noștri pentru a reuși. Prin urmare, feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi.
2 Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv. Vom lăsa un feedback pozitiv de la tine mai târziu.
3 să ne Contactați prin e-mail sau comerțul nostru manager : cn1000658066, înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru. Vom face cu tine pentru a rezolva orice probleme cât mai curând posibil.
Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră și vă doresc un fericit!

Despre produs

Dimensiune:
XS, S, M, L, XL
Tip:
Câini
Nume De Brand:
FODOG
Material:
100% Bumbac
culoare:
roz, maro
Material:
Pânză
Tip:
Câine
Dimensiune:
1 2 3 4 5

Propozițiile similare