Inscriere în registru 0 0.00

0-Articole
Impuestos 0.00
Totalizat 0.00
120pcs Transport Gratuit Moda Noua Iepurasul de Paste Urechi Sac de Iută Material Pânză Pungi de Cadouri de Paști pentru Copii candy bag WA1931

120pcs Transport Gratuit Moda Noua Iepurasul de Paste Urechi Sac de Iută Material Pânză Pungi de Cadouri de Paști pentru Copii candy bag WA1931

RON 1295.00
RON 1363.52
 

En la tienda.
Suma


Caietul de sarcini :
Culoare : alb, verde, roz, bleumarin, albastru, mix de culori
Dimensiuni : 25.5*30.5*10 cm
Material : Pânză De Iută
Ocazie : Aniversare, Cadou de Paște
Am în mod normal va procesa comanda dvs. în termen de 24-72 de ore, dar nu putem garanta timpul de livrare din cauza personalizate diferite legi și internaționale, traficul de mail. Vă rugăm să permiteți aproape 4 săptămâni de transport maritim zile internaționale pentru e-mail. Oferim, de asemenea, în regim de urgență serviciul pentru comenzi internationale. Și dacă ai nevoie rapid de transport maritim, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți pentru a obține ajutor. Ne cerem scuze pentru orice neplăcere acest lucru.
Am expediat la Alixpress adresa lui NUMAI. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa în Alixpress se potrivește cu adresa de livrare înainte de a plăti.
Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. Aceste taxe sunt de obicei colectate de către livrarea de mărfuri (de transport) companie sau atunci când vă alegeți elementul de sus ? nu le confunda suplimentare pentru taxele de transport. Nu lăsați feedback-ul Negativ, fără a ne cere ajutorul. Vă rugăm să ne contactați în primul rând, dacă aveți orice problemă.Ne străduim să răspundem la toate mesajele cât mai repede posibil.

Despre produs

Ocazie:
Nume De Brand:
ETRSUNTECH
Numărul de Pc-uri:
1 buc
Numărul De Model:
WA1931
Model:
Animale
Material:
Pânză De Iută

Propozițiile similare