Inscriere în registru 0 0.00

0-Articole
Impuestos 0.00
Totalizat 0.00
POWGE 10buc 80 Dinti GT2 Calendarul Scripete Plictisesc 5/6.35/8/10 mm pentru lățime 6mm GT2 Curelei de Distribuție utilizate în liniar 2GT pulley80Teeth 80T

POWGE 10buc 80 Dinti GT2 Calendarul Scripete Plictisesc 5/6.35/8/10 mm pentru lățime 6mm GT2 Curelei de Distribuție utilizate în liniar 2GT pulley80Teeth 80T

RON 279.96
 

En la tienda.
Suma


10buc Aluminiu 80 Dinti GT2 Sincronizarea scripete Plictisesc 5/6.35/8/10mm 80-2 GT-6 BF pentru Width6 mm 2 GT Centura Sincron cu Mișcare Liniară folosit în unitate liniară mică reacție Precizia de Poziționare 3 D printer
( La 80 Teeth GT2 Scripeți hav e alezajul cu diametrul de 5 mm/6,35 mm/8mm/10mm ,vă rugăm să alegeți diametrul alezajului )
80 Teeth GT2 Calendarul scripete Caracteristici :
GT2 scripete cu 80 de dinți sau caneluri este una dintre cele mai bune alegeri pentru imprimantă 3d de construcție. Comparativ cu T2.5 sau MXL calendarul scripete, GT2 scripete profilul dintelui este anti-backlash. De ce? Rotunjite dinții de acest dinte și centura sunt angajate împreună mai mult oferind o tranziție lină între dinți. 2 GT folosit în unitate liniară cu Mișcare Liniară Mică Reacție de Poziționare de Precizie
80-2 GT-6 BF Calendarul Scripete Desen si Specificatii :
Tip : 80-2 GT-6 BF Teren : 2mm
Numărul dinților : 80 dinți Diametru Exterior (OD) : 50.42 mm
Alezaj : 5 mm/6,35 mm/8mm/10mm Flanșă : dublu Material : Aliaj de Aluminiu Fixed mode : 2* M4 se Potrivesc pentru curea Latime : 6mm Cantitate : 10 buc/pachet
Pachetul Include Listarea după cum Urmează :
10buc x 80 Dinti GT2 Aluminiu Calendarul Scripete
20buc x M4 transformă setscrews
1buc x Cheie Imbus
( La 80 Teeth GT2 Scripeți hav e alezajul cu diametrul de 5 mm/6,35 mm/8mm/10mm ,vă rugăm să alegeți diametrul alezajului )
dacă Ai Nevoie de Alte Dimensiuni de Scripete,vă Rugăm să Contactați Cu noi,
Fabrica noastra Poate personalizate de toate Tipurile Curelei de Transmisie.
Produse de înaltă Calitate . Toate produsele sunt prelucrate de testare a calității înainte de a le pune în stoc .
Sprijin profesional . Pentru întrebări de pre-vânzare și post-vânzare problemă, noi vă oferim profesionale sugerează și soluții .
Variază în funcție de metodele de expediere . oferim variază metode de transport maritim, puteți alege unul care ti se potriveste. Fiecare pachet este livrat cu număr de urmărire .
Prețul cu ridicata . Va putem oferi un preț special pentru o cantitate mare, vă Rugăm să contactați cu noi .
Servicii personalizate . Putem personalizate unele părți non-standard, dacă oferta de desen. Contactați-ne pentru acest serviciu .
Toate elementele vor fi livrate în întreaga lume. Am trimis toate elementele au număr de urmărire, se poate verifica coletul de stare într-un timp util
Toate elementele vor fi livrate în termen de 1~2 zile lucrătoare (exclusiv zilele de sâmbătă, duminică și de Vacanță), după ce plata este primită și eliminate.
Taxa vamală este obligația și răspunderea de un cetățean în țara dumneavoastră, astfel încât cumpărătorul ar trebui să fie responsabil pentru orice taxe și taxe vamale suportate.
Cele mai multe dintre elementele vor fi livrate prin China Post / Hongkong Post / Singapore Post.Toate elementele vor fi livrate de către China, EMS, Fed Ex, UPS,DHL. Dacă aveți nevoie de aceste metoda de transport maritim, vă rugăm să ne contactați.
Timpul de expediere fi urmați de masă va fi de referință.
Cumpărătorilor Informații : noi Ne straduim cele mai bune noastre de a oferi cele mai fiabile, la prețuri accesibile mod de serviciu de transport maritim. Dar, uneori, livrare internațională este extrem depinde de firma de curierat și obiceiurile locale/taxe. Dacă nu primi produsul la timp, vă rugăm să ne contactați imediat pentru asistență suplimentară. Vă mulțumesc pentru înțelegere.
7 Zi de Satisfacție Schimb de Garantare : Dacă nu sunteți complet mulțumit cu achiziția dvs., vă puteți întoarce la noi pentru un prompt de schimb sau va vom returna plata.
Vă rugăm să rețineți că toate achizițiile trebuie să fie returnate în termen de 14 zile de la cumpărare.

Despre produs

Diametru alezaj:
6,35 mm, 5mm, 8mm, 10mm, Amestecat lăsați mesaj
Nume De Brand:
POWGE
Material:
Aliaj
Numărul De Model:
10buc 80teeth GT2 scripete Plictisesc 5/6.35/8/10 mm pentru lățime 6mm
Tip:
calendarul scripete
Picth:
2mm
Numărul dinților:
80
Diametru exterior (OD):
50.42 mm
alezaj:
5/6.35/8/10mm
flanșă:
Flanșă dublă
surub:
2*M4
Material:
Fulia este din aliaj de Aluminiu
Potrivit pentru lățime de GT2 curelei de distribuție:
6mm
culoare:
fulia este de argint
Cantitatea:
10buc/pachet

Propozițiile similare