Inscriere în registru 0 0.00

0-Articole
Impuestos 0.00
Totalizat 0.00
M37G-40 M37G/40-G9 Burgmann Etanșări Mecanice (Material:TC/TC/Vition) Utilizate pentru Ax Dimensiuni 40mm Pompa Cu G9 carbură de Tungsten Scaun

M37G-40 M37G/40-G9 Burgmann Etanșări Mecanice (Material:TC/TC/Vition) Utilizate pentru Ax Dimensiuni 40mm Pompa Cu G9 carbură de Tungsten Scaun

RON 164.00
 

En la tienda.
Suma


M37 G-40mm Burgmann Etanșări Mecanice (40x56mm) M37 G Serie
pentru Ax Dimensiuni 40mm Pompe de Etanșare Cu G9 Tip de Scaun Burgmann Etanșări Mecanice Serie M37 G Model de Serie Numărul M37 G-40 Ax Dimensiuni(mm) 40 Exterior Dimensiune(mm) 56 Introducere M37 G (d1 min. 16 mm)
Articol nr e și descrieri cât de tip M3 N, dar cu sigiliul fata shrinkfitted (carbură de siliciu)
în sigiliul față de locuințe (nr. 1.1). Cerere
Data M3 etanșări mecanice sunt extrem de populare. Extrem de robust și de încredere,acestea acoperă o
spectru larg de aplicații – în pompe de apă, pompe de canalizare,scufundat pompe,
pompe chimice, etc. Materiale • Staționare Inel(Ceramică/carbură de tungsten)
• Inel rotativ(Carbon/carbură de tungsten)
• Secundară de Etanșare(NBR/EPDM/VITON)
• Primavara si Alte Piese(SUS304/SUS316)
Informații Despre Companie
TLANMP (TMP Piese de mașini Co.,Ltd) este un producător profesionale de Etanșări Mecanice si rulmenti de mare precizie ,principalele produse sunt Etanșări Mecanice, Apă/Chimice/Automobile P umps Garnituri, Rulmenți cu Secțiune îngustă, a Trecut cu role rulmenti , Unghiulare de Contact Rulmenți cu Bile, într-Un Fel de Ambreiaj Rulmenti etc, produsele Noastre sunt utilizate pentru Pompe de Apă,Pompe Chimice, Robotica,masini-Unelte CNC,puteți găsi nevoie de dumneavoastră în magazinul nostru, toate produsele de aici sunt Internaționale general piese de schimb ,Contactați cu noi prin Skype / e-Mail / Whatsapp atunci când aveți nevoie de ajutor,multumesc : ) .
Transport : produsele vor fi livrate in termen de 7 zile după ce a primit plata (aliexpress vom verifica cardul de credit,și va dura aproximativ 24 de ore și de vacanță, cu excepția),dacă avem vreo problemă despre produs,vom lăsa un mesaj în timp,pls vă rugăm să răspundeți-ne în timp, de asemenea, pentru a evita greșeala să se întâmple. Plata Escrow este nostru preferabe metodă de plată, care este de securitate pentru tine. Besiedes, toate card de credit majore, T/T etc sunt acceptabile. Se întoarce Termen : în cazul În care ați primit un produs defect, clientul are până la 7 zile de la data de primire a cererii de restituire sau de schimb pentru unul nou. În cazul în care ați primit un element greșit, Elementele trebuie să fie returnate în ambalajul original, nefolosite condiții și trebuie să fie, de asemenea, în cutia originală și de ambalare. Noi nu permit rambursări sau schimburi din cauza de modificare a mintii. Vă rugăm să citiți toate descrierea furnizate ca un ghid înainte de a licita. În timp ce fiecare pas a fost luată pentru a se asigura că plecăm articolul corect, nu va fi o ocazie atunci când primiți elemente care sunt diferite de descriere. În acest caz, vă rugăm să contactați-ne imediat, astfel încât să putem remedia situația. Satisfactia dumneavoastra este important pentru noi și apreciem afacerea ta. Dacă aveți orice nevoie sau o problemă, vă rugăm să ne anunțați, ne puteti contacta cu Trade Manager. e-mail. mesaj ..suntem mereu aici! FAQ : Q : Cum pot plăti pentru meu de cumpărare? O : acceptam urmatoarele metode de plata : card de credit; moneybookers;T/T, western union. Q : Cât de mult costă pentru a navei în țara mea? O : Am transport Gratuit prin China Post Air Mail (sub 2 kg greutate) și Expres(EMS, Fedex și DHL) , Acesta are nevoie de aproximativ 15-45 de zile lucrătoare. Depinde de destinație. Dacă aveți nevoie urgent de produse, oferim, de asemenea, express way(EMS, Fedex și DHL). De cele mai multe având în magazinul nostru vă va trimite prin mod Expres(EMS, Fedex și DHL). Î : există vreun Număr de urmărire pentru postul meu? O : Da, am livrat fiecare comanda cu Numărul lor de Urmărire, și puteți vizualiza transport staus pe site-ul corespunzător.

Despre produs

Numărul De Model:
M37G/40
Material:
Metal
Nume De Brand:
TLANMP
Standard sau Non-standard:
Standard
Stil:
etanșare mecanică

Propozițiile similare