Inscriere în registru 0 0.00

0-Articole
Impuestos 0.00
Totalizat 0.00
UE marea BRITANIE a Intra aspect engleză Gradient de Culori Silicon Tastatură Acoperire Piele pentru Macbook Air Pro Retina 13 15 17

UE marea BRITANIE a Intra aspect engleză Gradient de Culori Silicon Tastatură Acoperire Piele pentru Macbook Air Pro Retina 13 15 17

RON 18.00
RON 19.96
 

En la tienda.
Suma


UE marea BRITANIE a Intra aspect engleză Gradient de Culori Silicon Tastatură Acoperire Piele pentru Macbook Air Pro Retina 13 15 17 Material : de Înaltă Elastic Siliconic ,100% brand nou și de înaltă calitate, Asta este marea BRITANIE/UE Standard Keyboard Cover,Nu este potrivit pentru NOI standarde se Potrivesc pentru : marea BRITANIE/UE versiune Macbook Air 13 Pro 13" 15" 17" Pro 13", 15" Cu Retina Macbook white 13 rezistent la apa, nu mai trebuie să vă faceți griji despre apă, lapte, suc, cafea și alte lichide stropire în tastatură, în timp ce daunele pe calculatorul dumneavoastră iubit Praf anti-murdar, pot evita praf, funingine, cookie-uri, etc. se încadrează în fisuri afecta utilizarea tastaturii și a vieții de pe tastatură. Curățare convenabil, gata pentru a curăța tastatura va fi mereu nou, Flexibil, lavabil, usor de aplicat si de indepartat pentru curatare sau dezinfectare Dress up Mac Book în culori la modă, Vom folosi aceeași capac tastatură pentru macbook pro și air.Deci nu pot avea o ușoară diferență pe unele taste de pe tastatură. Ce e în Pachet 1x Capac Tastatură(pentru marea BRITANIE/UE versiunea în limba engleză tastatură) Pentru mai multe informații despre produs, contactați-ne, răspunde în termen de 8 ore, dacă nu imediat. Alte elemente ar putea dori : vă Rugăm să rețineți : Numai pentru marea BRITANIE versiune ,vă rugăm să selectați versiunea corectă. Capacul NU este Compatibil pentru : 1.NE-Keyboard Layout for Mac Book, 2.nu pentru Mac Book Air 11-Inch UE/marea BRITANIE Introduce numai în limba engleză : 1.Cum platesc prin Western Union? 2.Cum pot plăti prin Transfer Bancar(TT plăți)? 3.Ce metode de plată pot folosi? .. 4.Ce fac dacă suma de plată dedusă este incorectă? 5.De ce comanda mea este închisă? 6.De ce mi-plata prin card de credit eșua? ..
1.Odata ce ordinul cu plată,aliexpress va efectua procesul de verificare de fiecare comanda in termen de 24-48 de ore. 2.Odată ce plata a fost verificată, vom procesa comanda in termen de 24 de ore(exceptand weekend-ul). 3.Transportul informații, de obicei, va fi actualizat pe site-ul după 3-5 zile lucrătoare.
1.Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data la care elementele au fost primite.În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și Nu Vom Emite O Rambursare Sau Înlocuire. Nu există Excepții! 2.Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul nu este la fel de publicitate.Dar Alte Motive, costul de Livrare este suportat de către cumpărător numai. 3.Toate produsele returnate Trebuie să Fie în ambalajul original și Trebuie să ne furnizați de transport număr de identificare,specifice motiv pentru a reveni. 4.Va vom returna Integral,la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele,După Atât Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress.SAU s-ar putea alege pentru a avea un înlocuitor.
1.Am oferit 6 luni garanție limitată pentru produsele defecte(excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii de vin cu doar 1 lună de garanție. 2.Produsele defecte Trebuie raportate(în perioada de garanție)și s-a întors(în ambalajul original,dacă este posibil).Trebuie să ne anunțați ce defectul este și numărul de ordine dumneavoastră.Noi Nu Repare Sau Să Înlocuiască Elementele Cu O Garanție Expirat. 3.Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe aliexpress!
1.Noi oferim Specail Pret/Transport/Stoc/Serviciu. 2.Grăbește-Te!!!Pentru a Fi Client VIP. 3.Contactati-ne prin Trade Manager/Contactati-ne Acum!!!
FI CLIENT VIP,Mai multe Reduceri va primi!!!

Despre produs

certificare:
CE
Funcția:
Rezistent La Apa,Praf
Dimensiunea Aplicare:
Tastatura Laptop
Modele aplicabile:
Macbook
Grosime:
1mm
Produse De Stare:
Stoc
Nume De Brand:
Batianda
Pachet:
No
Material:
Silicon
Numărul De Model:
13-UE-RO-JB
limba tastaturii:
Numai În Limba Engleză
Versiune Tastatură:
UE/marea BRITANIE/Euro
compatibil pentru:
macbook air 13 pro retina 13 15
design:
Gradient Ombre
SE POTRIVESC PENTRU:
imac 21.5 27 Tastatură fără Fir
1.Compatibil Pentru :
Macbook Air 13.3
2.Compatibil Pentru:
Macbook Pro 13.3/15.4 cu CD Cameră
3.Compatibil Pentru:
Macbook Pro 13.3/15.4 cu Retina Display
Picătură de transport maritim:
Suport

Propozițiile similare