Inscriere în registru 0 0.00

0-Articole
Impuestos 0.00
Totalizat 0.00
34 tipuri de Plastic gear rack fulie curea Worm gear Singur dublu de viteze dinti noi

34 tipuri de Plastic gear rack fulie curea Worm gear Singur dublu de viteze dinti noi

RON 8.00
RON 8.84
 

En la tienda.
Suma


Descriere : 34 de tipuri diferite de piese și accesorii într-un singur pachet, ceea ce face o alegere perfecta pentru laboratoare, știință, educație, DIY modele, RC-avion/elicopter de reparații, etc. Produsul nostru include unelte, haine, fulii, curele, și alte piese de transmisie, și toate afișați imagini au fost luate în natură.
Caietul de sarcini : Face DIY știință și producție mici, design de produs, model mecanic Material : Plastic Culoare : Alb Cantitate : 1 Set, 34 de tipuri (41pcs)
Notă : din Cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului. Vă mulțumesc!
Ambalare : 1 Set x Gear Kituri cu 34 de tipuri (41pcs)
- unelte, haine, fulie, curea, Worm gear, Single&double-gear, 8-56 dinti
Livrare : Când plasați o comandă,vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport.În general,vom trimite articolele cât mai curând posibil după ce plata dvs. este finalizată. Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale,care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare,broderage taxe,drepturi și taxe de import în țara dumneavoastră.Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare.Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat. Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import. Costul de transport nu include taxe de import,și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale. Înțeleg că sunteți îngrijorat cu privire la eventualele costuri suplimentare pentru elemente.Bazat pe experiența din trecut. FAQ : 1.Este acolo orice Număr de urmărire pentru postul meu? Da, am livrat fiecare comanda cu Numărul lor de Urmărire, și puteți vizualiza transport staus pe site-ul corespunzător. 2. Este produs de același fel de poze? Da, toate pozele sunt reale. Am luat aceste fotografii prin noi înșine. 3. Ce dimensiune poate mi se potrivesc? Vă sugerăm să se uite la dimensiunea sugestie graficul de mai jos și produsul nostru dimensiunea diagramă dacă sunt normale figura. dacă aveți specială figura, vă rugăm să ne contactați ( spune-ne înălțime și greutate, bust, talie, șold dimensiune ). 4. Poți să declare valoare mai mica? Da, de obicei, vom declara $10-$20 pentru colete mici (1-5 buc). Dacă aveți cereri speciale, vă rugăm să ne contactați. 5. Eu sunt un reseller,am dori să cumpere mai multe bucăți de produs, ceea ce este prețul en-gros? Bună,vă mulțumim pentru cererea dvs., dacă doriți să cumpere cantități mari, vă rugăm să trimiteți e-mail la noi, va vom oferi cel mai bun pret, multumesc! Se întoarce : Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem. Cumpărătorul trebuie să se asigure că produsele returnate sunt în condiții inițiale.În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate.cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere. Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

Despre produs

Nume De Brand:
SAILFLO
Material:
Cauciuc
Profilul Dintelui:
Viteze Elicoidale
Forma:
inel de viteze
Numărul De Model:
vezi informații
Standard sau Non-standard:
Standard
Unghi De Presiune:
Alte

Propozițiile similare